dissabte, 22 de desembre del 2012

Festival de Nadal 2012

La tarda del divendres els alumnes d'infantil i 1r cicle de primària ens vam ajuntar per a celebrar el festival de Nadal. Un cop més ens ho vam passar molt però que molt bé... Els xiquets i xiquetes estaven guapíssims i varen cantar i ballar molt bé. Us deixo les actuacions de tots ells. Disculpeu la mala qualitat de la imatge però la llum que entra per les portes de vidre ens ho posa una mica difícil.... Sols em queda desitjar-vos que passeu tots un molt BON NADAL!!!!
Aquest any els mestres hem donat una sorpresa als xiquets. S'han quedat bocabadats al veure'ns cantar i ballar la nadala "LLega la navidad". 

2 comentaris:

  1. Muchas gracias Salome,gracias por tu tabajo;En casa estamos muy orgullosos de tu enseñanza,de los valores y cariño que transmites a los niños.
    Aunque no nos conocemos,cada vez que Salma habla de ti tenemos suficiente.
    Gracias por dedicar parte de tu tiempo libre al blog,nos enseña muchas cosas.
    Por ciero que sepais que en el festival el baile de los maestros triunfo,los niños aun hablan ahora de ese dia.Feliz año.Noelia(mama de Salma2ºb)

    ResponElimina
  2. Noelia, gràcies per les teus carinyoses paraules...
    Si hagueres vist la careta dels xiquets i xiquetes quan els mestres vam eixir a "l'escenari", crec que me'n recordaré per molt de temps...
    Espero que tingueu un Feliç Any Nou 2013 i dona una abraçadeta molt especial a Salma de la meua part.

    ResponElimina