dijous, 6 de desembre del 2012

XV Aniversari del Conservatori de Música Mestre Feliu de Benicarló

Ahir el Conservatori de Música de Benicarlo estava de celebració, complia 15 anys ja!!! Vam gaudir moltíssim de l'excel·lent concert que ens oferiren i ens alegra molt vore a alumnes i antics alumnes del cole formar part de les diferents formacions instrumentals. Felicitats a tos els que formeu part d'aquest projecte!!!!!

4 comentaris:

  1. Hola Salomé, com et va?
    Jo me enrecordat de la música d'allá perque la nostra profe s'assembla a tu i ens fa fer les mateixes coses i tal.
    Pel que veig us va bé.
    Com son els del nou 6ºB, que son prou entremaliats?
    Espero que no t'avorreixis.

    Gracies per posar els enllaços, que m'ha agradat molt.

    Sort, Salomé!

    ResponElimina
  2. Hola Paula, quina alegria saber de tu!!!! Què tal et va per l'insti? No et veig des de final de curs... vine a visitar-nos quan vulgues, eh? i xarrarem... Per aquí bé,els de 6é han realitzat treballs sobre The Beatles i també vaig pensar en tu, en el treball tan xulo que vas fer per a la cançó de Tanabata, te'n recordes? En fi, temps per avorrir-nos no en queda no, afortunadament... M'agrada saber que ens segueixes... Dona records a les companyes i ja sabeu, veniu quan vulgueu!!!!! Un beset molt fort.

    ResponElimina
  3. La veritat es que va ser un concert molt emotiu,jo com mare de alumnes del conservatori em vaig sentir molt contenta de vore a la "mestra de musica"(COM ELLS VAN DIR) en aquest concert.Gràcies Salomé per el treball que estas fent en els xiquets i per el interes que fiques en les coses que fan.
    MARTA TEJEDOR.

    ResponElimina
  4. Hola Marta, la veritat és que va ser un concert molt especial... Què podem fer més que animar als xiquets en allò que fan (i si és Música encara més!)? Tant de bo més xiquets estudiaren música perquè, tot i el sacrifici que comporta, aquesta els aporta moltes satisfaccions i crec sincerament que els fa millors persones i més felices. Les mates i la llengua són molt importants però la MÚSICA també!!!!!!!!

    ResponElimina