dimarts, 28 d’abril del 2015

GRUPS INTERACTIUS DE MÚSICA, SÍIIIIIIIIII!!!

Ahir  estàvem tots molt contents. Els alumnes sempre ho estan quan toca grups interactius i avui especialment perquè eren de temàtica diferent... Avui tocava Música!!! 
La mestra de pràctiques Yasmina està fent el seu treball de final de carrera sobre els grups interactius aplicats a la música i avui ho ha pogut portat a terme. Ens feia molta il·lusió a totes dues perquè coneixem el potencial d'aprenentage que proporcionen els grups interactius i el volíem aprofitar per  a la música,  petita assignatura  en dedicació horària però gran en tantes coses...  Així que com  aquest any sóc tutora de 5é,  hem pogut comptar amb les dues sessions de classe que calen per a fer les cinc activitats de 15 minuts.






Una de les activitats ha consistit en elaborar i interpretar una polirítmia. Els alumnes havien d'organitzar-se, decidir qui anava a tocar cada instrument i, finalment, enregistrar-ho. Ho han fet  prou bé malgrat el poc temps disponible i és que aquestos xiquets i xiquetes s'estan acostumant a prendre decisions conjuntament i a implicar-se en la tasca... Molt bé!!

2 comentaris:

  1. Molt bé ho han fet!!!!!!
    Dóna gust vore que hi ha llocs on fan coses diferents i on la gent s'implica per l'educació dels joves...
    Enhorabona!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Cris! Treballar en grups interactius els agrada molt.. Nosaltres en música ho tenim més difícil però estem pensant la manera de poder fer-los de manera habitual...

    ResponElimina