divendres, 15 de març del 2013

El Ródenas està en falles!!!!

Teníem el temps en contra, bufava una ventolera que s'ho emportava tot... Ha tocat apuntalar la falla, apegar- la amb voltes i voltes de precinte, colocar i tornar a colocar els ninots, fer una barrera amb cotxes per a no deixar passar l'aire... s'ha fet de tot!!! Algun ninot se'ns ha trencat una mica, alguna crítica s'ha emport el vent, però finalment aquest ha mancat i la falla ha aguantat. A les 3 de la tarde els xiquets de 1r i 2n cicle han participat en el concurs de dibuix de la falla i sobre les 4 ha vingut la Junta Local Fallera a fer-nos una visita, quin goig tanta lluentor!!! Després de l'entrega de premis de dibuix, hem cremat la falla mentre sonava una versió "retallada" de "El fallero".
Podeu descarregar-vos les fotografies ací

2 comentaris:

  1. No te res a veure amb aquesta entrada però com no tinc d'altra forma de comunicar-me amb tu. Mira el que hem fet al Coromines

    http://iesjoancoromines.org/intraiesjc/index.php?name=News&file=article&sid=216

    ResponElimina
  2. Hola Merxe, és el mateix document que ens va arribar a nosaltres... Està molt bé, toca els punts claus... Per cert, ara mateixo t'envio un correu i solucionem el problema de la comunicació. Bon cap de setmana!

    ResponElimina