dimecres, 9 de gener del 2013

Comencem a preparar el dia de la Pau

Ja s'apropa el 30 de gener, dia de la Pau i ja comencem a preparar les cançons que sonaran aquest important dia. Em deia un xiquet fa uns dies a classe : per què demanem sempre pau si no s'aconseguirà mai? Sens dubte que és molt molt difícil, però estareu d'acord amb mí en que no es pot aconseguir res si no s'intenta... així que nosaltres un cop més tornarem a demanar PAU!!!!

 Les cançons del dia de la Pau 2013 són:

 1r cicle: Som amics


Som amics i ens ho passem bé
quan juguem, cantem i estimem.
Volem la pau ara i sempre més.
Volem la pau ara mateix.


1r cicle: Som amics  (amb base instrumental):
 
2n cicle: LLuita per la pau
Ir a descargar
3r cicle: Swing de la Pau
Swing de la Pau (base instrumental)

8 comentaris:

  1. Salo quines cançons més xules. Segur que queda un dia de la Pau ben bonic.
    Que vaja bé!

    ResponElimina
  2. Gràcies Cris, això s'intentarà... També celebreu la pau al teu cole?

    ResponElimina
  3. Hola Salo:
    Hui parlàvem de la Pau i em toca buscar una cançó per a tot el cole. He pensat que per canviar porposaré el swing de la Pau però no la puc descarregar ni se com puc imprimir la lletra... Dona'm una master class de com fer-ho, per fa.
    Que vaja bé i moltes gràcies per compartir material.

    ResponElimina
  4. Ei, Salomé.
    Sóc Andreu de 5éA
    Jo crec que si tots ens aprenem bé les cançons serà un dia de la pau super, hiper, mega, tope, superíssim, guai.

    ResponElimina
  5. Cris, per a descarregar cançons de goear.com, copies l'adreça de la cançó de la barra url en goear i l'apegues a una pàgina que es diu downMusic.org. Fas clic en descargar però voràs que realment no es descarrega res però t'apareix baix en roig "obtener link de descarga" fas clic i t'apreix un codi molt llarg, com este:



    i has de seleccionar sols la part que està en entre les primeres cometes, o siga, seria: http://live3.goear.com/listen/e2c20d7dce8a80a8848c227e07c2d488/50f46e7c/sst6/mp3files/03122010/d3225cf40e0d4ffa7cec05d2dfb2315e.mp3

    Obris una nova pàgina en internet en blanc i apegues l'anterior codi t'eixirà un reproductor en el que sonarà la cançó. Li dones a archivo> guardar i ja està ...
    Pareix més complicat del què és... proba-ho i ja em dius. De tota manera jo t'enviaré al correu les cançons. Per a imprimir la lletra suposo que hauràs de fer clic en slideshare i et porta a la seua pàgina web que tindrà opció de descarregar.
    De res Cris, açò dels blogs ens és molt útil als mestres i vas ser tu la que me vas parlar de la seua existència... gràcies a tu!!

    ResponElimina
  6. Andreu, així m'agrada, super, hiper, mega optimista...molt bé!!!

    ResponElimina