dimarts, 7 de febrer de 2012

Dia de la Pau

Com molts de vosaltres sabreu, les activitats complementàries i extraescolars s'han suspés temporalment com a mesura de pressió i en contra de les retallades del nostre govern en serveis bàsics com educació, sanitat i justícia. Aquesta festivitat, per haver-se treballat amb els xiquets abans d'haver-se acordat aquesta mesura s'ha celebrat amb "normalitat".

Vull aprofitar per a demanar-vos comprensió i el vostre suport en aquestos difícils moments i no tingueu cap dubte que, a nosaltres, també ens dol haver d'arribar a aquest punt... però de vegades hem de sacrificar petites coses per aconseguir una fita molt més important i creeu que és això i sols això, el que motiva les nostres reivindicacions.

Dit açò, sols em queda felicitar-vos a vosaltres, els  alumnes,  pel vostre esforç i entusiame. Sé que molts heu estudiat de valent i encara que no sempre ixen les coses com un vol o sap fer-les (les coses del directe!!), sabem que heu treballat i que ho feu molt bé... contineu així!!!!

Feu click damunt la imatge i podreu veure un grapat de fotos.

paupau

Alguns videos:

1r i 2n interpreten " La cançó de la felicitat"Missatges de pau de 2n cicle i la seua actuació.3r cicle llig els seus missatges de pau i interpreta l'HImne a l'Alegria de Beethoven


Tos els alumnes cantant "Júpiter, el portador de l'Alegria"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada