dimecres, 7 de desembre del 2011

TURANDOT - 6é

No em deixeu de sorprendre, aquesta tarde he al·lucinat!!!! no se m'haguera ocurregut mai presentar  per a un treball sobre l'òpera Turandot una barreja de David Guetta i la famosa aria "Nessun Dorma"... Experimentar està bé, molt bé, però què tal si  coneixem l'original...?
Ací us deixo un video de Plácido Domingo cantant el "Nessun Dorma".




Algú de vosalttres m'ha comentat que li sonava la melodia   i és molt possible perquè aquesta aria ha estat molt utilitzada  en  pel·lícules com per exemple  en  l' escena final de  " El amor tiene dos caras".




Abans de que sone aquesta aria, la princesa Turandot ha manat als habitants de Pekín  que no dòrmiguen en tota la nit perquè tots han de col·laborar per descobrir el nom del príncep. Calaf està tranquil perquè és nou a la ciutat i no el coneix ningú. Diu que "el secret del seu nom està ocult" i que li'l dirà a Turandot al fer-se de dia. Aleshores ell haurà guanyat el desafiament i es podrà casar amb la princesa.

1 comentari:

  1. quina casualitat!!! aquesta tarde estan fent la peli "El amor tiene dos caras" per la 1... m'encanten les casualitats, a vosaltres no?

    ResponElimina