dimecres, 2 de novembre del 2011

6é presenta els treballs sobre "Tanabata"

Tanabata és més que el nom d'una cançó tradicional japonesa i vosaltres us heu encarregat de descobrir la història que amaga aquesta paraula. ..
El nivell  dels grups de treball  ha sigut prou bo, hi ha grups que han treballat prou, d'altres que no tant..., però tots heu inclòs algun detall que us diferenciava dels altres  i això està molt bé; hi hagut varietat d'activivitats.  Com que sempre volem millorar ahí van uns  consells a  tindre en compte en els pròxims treballs:
  •  Mireu al vostre públic mentre exposeu, esteu explicant un treball als companys. Us escoltaran amb més interés si els mireu i no els doneu l'esquena.
  • Heu d'explicar un treball, no llegir-lo. Això demana  tenir molt clar què heu de dir i consultar els fulls sols en el cas d'oblidar-vos d'algun detall.
  • Un treball no és imprimir uns quans fulls de la wiquipèdia.
  • Un grup el formen tots els components. Es nota qui ha col·laborat de veritat  i qui s'ha apuntat al treball però no ha treballat gens. Teniu que intentar organitzar-vos, repartir el treball i les responsabilitats. Si hi ha algun problema amb algun component heu de parlar amb la mestra.
Espero que tingueu en compte aquestes indicacions en els propers treballs, segur que es notarà....!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada