Tutors de flauta

Tutors de flauta: èxit per a tots!!!

Ens hem proposat que tots els alumnes toquen la flauta molt bé i per aconseguir- ho, hem fet parelles on els alumnes s'juden entre ells. Aquesta iniciativa està tenint molt d'èxit i ací teniu una de les parelles que han triomfat: Georgina  i Nikita. Felicitats als dos!! 

Hi aniré presentant-vos  mès parelles exitoses, que n'hi ha i moltes!!! 


Álvaro i Selena

________________________________________________
Per què  tots aprenem si ens ajudem?


Els xiquets i les xiquetes poden ser uns mestres boníssims dels seus companys. Els encanta ajudar i saben que no sols aprén qui rep l'ajuda, sinó que tots dos, "alumne" i "mestre", aprenen. 
Aquesta setmana, una xiqueta que està ajudant a una companya em va ensenyar el seu "quadern de notes". Ha estat idea seua confeccionar-lo i en ell anota l'evolució de la seua companya ( la seua motivació, interés, les dificultats que mostra, etc..) i, sobretot, recull la confiança que té posada amb ella, està segura que ho aconseguirà... 
L'alumne que dona l'ajuda és solidari amb l'altre, ha de recordar allò que sap, intenta adaptar les seues explicacions per fer-se  entendre, observa els encerts i errades del seu company i no es desanima mai... Algú dubta de que qui ajuda també aprén? Sou fenomenals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada