Grups interactius

A l'escola es respira una nova il·lusió. Poc a poc estem endinsant-nos en el món de les comunitats d'aprenentatge i hem començat a implementar algunes actuacions educatives d'èxit.  Potser alguns del que esteu llegint aquestes línies ja n' haureu sentit parlar i  d'altres serà la primera volta que ho escolteu. Per a tots els que en vulgueu saber més, us deixo l'enllaç a la pàgina oficial de Comunitats d'aprenentatge:
http://utopiadream.info/ca/


Ja fa un temps, la comunitat científica internacional ens va dir   que certes formes d'organitzar les escoles i de treballar  a les aules produïen èxit i que ho havien comprovat en diferents escoles i contextos de tota Europa. Els resultats es van presentar davant del Parlament Europeu perquè va ser la Unió Europea la que va finançar el projecte. Els resultats eren molt clars i el Ministeri d'Educació d'Espanya va redactar un document explicant-ho. Ací podeu trobar el document.

Així que una vegada sabedors d'aquestos fets, hem començat a formar-nos per a  aplicar-ho a la nostra escola. El projecte de Comunitats d'Aprenentatge engloba diferents actuacions educatives d'èxit. De moment, ja es realitzen  grups interactius  en moltes aules i tertúlies en un parell. Esperem que amb el temps siguen molts més i comptar amb la col·laboració de tots vosaltres.

Grups interactius de la classe de 5é BCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada