dimecres, 30 d’octubre del 2013

Els artistes de 1r B!!!

Als alumnes de 1r B els agrada molt cantar i a més, ho fan molt però que molt bé!! Hi ha hagut algun problemeta tècnic i no s'ha enregistrat la cançó de "Peu regató" que us agrada tant, ohhhhhh.... Però tenim les altres dues... a gaudir de la vostra actuació!!!

dijous, 17 d’octubre del 2013

Els esquelets- 5é

Com porteu el treball de la cançó dels esquelets? Espero amb moltes ganes les vostres creacions, segur que són molt originals...Ah!us deixo l'acompanyament instrumental per a que la practiqueu amb la flauta... Ens veiem!!!

karaoke de "La castanyera"

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Instruments de vent

Hola!!!! Ací van diversos recursos per a repassar els instruments de vent. Sobretot va adreçat per a vosaltres, alumnes de 4t, perquè acabeu d'estudiar la família de vent-fusta però no estaria de més que també li pegaríeu una ulladeta els alumnes de 3r cicle.
 En aquest primer recurs podreu saber més detalls dels instruments de vent fusta, escoltar el seu so i fer alguna activitat de discrimar el do de cadascun d'ells.



En aquest segon recurs, heu de reconèixer quina imatge correspón a cada instrument, hi ha un contador de temps... esteu preparats?  És molt fàcil!!!!

Aquest últim recurs elaborat per la mestra Flora Terensi és una verdadera passada perquè és molt complet: podreu conèixer més detalls dels instruments de vent, les seues embocadures, veure vídeos, conèixer instruments de vent d'altres cultures.... no us el podeu perdre!!!

dimecres, 9 d’octubre del 2013

Els artistes de 2n B tornen a la carga.....!!!!

Ha passat l'estiu, s'han fet grans però no ha desaparegut el seu entusiasme per cantar i ballar... Continuen sent una de les classes més cantarines del món mundial!!!!
Ja feia dies que em demanaven cantar davant dels companys i per fi vam tindre una estoneta....artistes!!!!!

"Colores en el viento" - 6é

Les cançons d'aquest trimestre tindran una temàtica comú. Quasi totes estaran relacionades amb la natura, el media ambient, el respecte als èssers vius... Vam començar amb "Dret a sobreviure" i ara continuarem amb "Colores en el viento" de la banda sonora de la pel·lícula Pocahontas. Us deixo el wix creat per la professora Susana Cantalapiedra per a que ja us la comenceu a mirar... No és massa complicada perquè és una adaptació de la partitura original... ànims!!!

dijous, 3 d’octubre del 2013

Una castanyera rockera????!!!!!!!

Aquest any la castanyera ve amb molta marxa i és que li agrada el rock? Escolteu, escolteu...

Cançons de tardor per a 1r cicle

Alumnes de 1r i 2n, us deixo les cançons de la tardor per a que les pugueu cantar a casa.